TYÖLLISTÄ ITSESI IISSÄ

- PIKATYÖPALVELUN TYÖPAIKAT IIN ALUEELLA

Kirjaudu ja hallinnoi digityöhakemuksia.

  • Työnhakijana voit hakea Pikatyöpalvelussa työtehtäviä samalla digityöhakemuksella
  • Työnantajana voit julkaista työpaikkoja, jotka näkyvät Pikatyöpalvelussa

Työpaikat

- Työpaikkoja Iin alueella

Filter by tag:

Ajankohtaista Iissä

- Uramahdollisuuksia Iissä, ota hyödyt itsellesi

Uravalmennuspalvelut

Saat käyttöösi uravalmennuspalvelut.

Voit kehittää osaamistasi verkossa. Toimi seuraavasti:

1) Valitse jokin digipalveluista 

2. Rekisteröidy palvelutunnuksella ROUHEA-2ED5-2019A

Yksi rekisteröityminen / käyttäjä riittää.

Rekisteröitymisen jälkeen saat digipalvelut käyttöösi välittömästi 

 
 

Tutustu digipalveluihin

Yrittäjävalmiudet

Yrittäjävalmiudet -digipalvelu on käytännönläheinen uravalmennuspalvelu aloittaville ja yrittäjyyttä harkitseville henkilöille. Mukana käytännönläheisiä vinkkejä ja harjoitteita.

Minustako franchising-yrittäjä?

Franchising -toimintamalli tarjoaa puitteet valmiille yritysidealle. Tämä sopii tilanteisiin, jossa yrittäjyys kiinnostaa ja haluaa testatun konseptin ja tunnetun brändin käyttöönsä.

Hygieniapassi selkosuomeksi

Hygieniapassi selkosuomeksi on suunnattu maahanmuuttajien työllistämistarkoitukseen ravintola- ja matkailualalle mutta sopii myös suomea puhuville. Mukana harjoitteita.

Kevytyrittäjän digiopas

Kevytyrittäjän digiopas auttaa toimimaan kevytyrittäjänä. Mukana toimeksiantoja varten sopimuspohja ja hyödyllistä tietoa kevytyrittäjän oikeuksista ja velvotteista.

Englantia työelämässä

Englantia työelämässä on digipalvelu, joka valmentaa englannin kielen taitoja. Kohderyhmänä yritykset ja työntekijät, jotka tarvitsevat englanninkieltä työssään.

Digipalvelut ovat Uranetissa.  Ne ovat sisältöjä, jotka edistävät työllistymistäsi kehittämällä osaamistasi. Digipalveluiden avulla Rouhea Oy tunnistaa osaamistasi ja osaa tarjota parempia työmahdollisuuksia sinulle.

0
...käyttäjää ottanut digipalvelut
käyttöönsä Uranetissa kolmessa eri maassa.

Lisätietoa digialustoista

Pikatyöpalvelun toiminta-ajatuksena ovat digityöhakemukset. Samalla digityöhakemuksella voidaan hakea monta eri työpaikkaa. Tekijöiden etsiminen on vaivatonta digityöhakemusten ansiosta.

Pikatyöpalvelussa voi aloittaa työpaikkojen julkaisemisen tilaamalla palvelusivun. Pikatyöpalvelun tunnuksilla voi julkaista palvelusivulle ilmoituksia ja vastaanottaa digityöhakemuksia.

Pikatyöpalvelu muuttaa perinteiset työpaikkailmoitukset palveluketjuksi josta hyötyvät hakijat ja ilmoittajat. Pikatyöpalvelun ainoa kustannus on palvelusivu, jonka kustannus määräytyy tarvittavan kapasiteetin perusteella.

Lisätietoa palvelusivuista osoitteessa https://www.pikatyo.fi/tuotteet-ja-palvelut

Lisätietoa käyttöönotosta sähköpostilla toimisto@pikatyo.fi tai puhelimitse 044 3396006 (arkisin klo 9-16).

Uranet on organisaatiorajoista riippumaton alusta osaamisen kehittämiseen, arviointiin ja hankintaan. Toiminta-ajatuksena ovat monikäyttöiset ja käyttäjäystävälliset digipalvelut.

Digipalvelu voi olla esimerkiksi verkkokurssi, osaamiskartoitus, keskustelualue tai kaikki nämä yhdessä. Uranetissa julkaistun digipalvelun käytön voi jakaa organisaatioista toiseen. Uranetin digipalvelut täydentävät Pikatyöpalvelun digityöhakemuksia ja kehittävät hakijoiden osaamista.

Uranetin ainoa kustannus syntyy digipalvelun käyttöönotosta. Kustannukseen vaikuttaa se, onko digipalvelu uusi joka vaatii perustamistyön tai käytetäänkö jo olemassa olevaa, aiemmin perustettua digipalvelua.

Lisätietoa uranet@digitaleducationservices.fi

en_USEnglish
fiSuomi sv_SESvenska ru_RUРусский pl_PLPolski ukУкраїнська en_USEnglish