Perusta oma työnvälityspalvelu verkkoon

Pikatyöpalvelussa voit perustaa helposti oman työnvälityspalvelun verkkoon.
Voit julkaista työpaikkailmoituksia ja hallinnoida niitä Pikatyöpalvelussa.
Ainoa mitä tarvitset, on palvelusivu Pikatyöpalvelussa.

Kirjaudu ja hallinnoi digityöhakemuksia.

  • Työnhakijana voit hakea Pikatyöpalvelussa työtehtäviä samalla digityöhakemuksella
  • Työnantajana voit julkaista työpaikkoja, jotka näkyvät Pikatyöpalvelussa

Lisätietoa

Pikatyöpalvelun toiminta-ajatuksena on työpaikkailmoitusten tarkka kohdentaminen ja tehtävärekisterien kehittäminen digityöhakemuksilla. Samalla digityöhakemuksella voidaan hakea monta eri työpaikkaa. Tekijöiden etsiminen on vaivatonta digityöhakemusten ansiosta.

Pikatyöpalvelu muuttaa perinteiset työpaikkailmoitukset palveluketjuksi josta hyötyvät hakijat ja ilmoittajat.

Pikatyöpalvelussa voi aloittaa oman liiketoiminnan todella helposti, ainoa asia minkä tarvitsee asiakkaiden lisäksi on palvelusivu omien työpaikkailmoitusten julkaisemiseen. Pikatyöpalvelu sisältää tarvittavat työkalut ilmoitusten käsittelyyn, sillä innovatiiviset digityöhakemukset tekevät asiat todella helpoksi.

Pikatyöpalvelussa voi aloittaa työpaikkojen julkaisemisen tilaamalla palvelusivun. Pikatyöpalvelun tunnuksilla voi julkaista palvelusivulle ilmoituksia ja vastaanottaa digityöhakemuksia. Kustannukset ovat ennakoitavissa, koska on vain yksi kustannus joka on helppo ennakoida: palvelusivun kk-vuokraus Pikatyöpalvelussa.

Julkisen sektorin työllistäjät voivat saada todella nopeasti ja edullisesti Pikatyöpalvelun käyttöönsä tilaamalla yrityspaketin. Esimerkiksi paikalliset työllistämispalvelut voivat saada Pikatyöpalvelun käyttöönsä alueensa yrityksille todella edullisesti. Toimitusaika on yksi päivä ja Pikatyöpalvelu on heti käytössä.

Alustapalveluyrittäjäksi Pikatyöpalveluun voi hakea lähettämällä digityöhakemuksen.

Kerro kokemuksestasi ja tavoitteistasi, mitä sinä odottaisit alustapalveluyrittäjyydestä työnvälityksessä. Alustapalveluyrittäjäksi valitut hakijat  (22.4 – 31.5.2020)  välisenä aikana saavat yrittäjäjyyskoulutuksen verkossa toimintansa ja Pikatyöpalvelun edut käyttöönsä maksutta kahdeksi kuukaudeksi.

Lisätietoa support@hankiworks.com

 

Pikatyöpalvelussa voi aloittaa oman liiketoiminnan todella helposti. Ainoa asia mikä pitää hankkia on palvelusivu  työpaikkailmoitusten julkaisemiseen ja niiden hallintaan.

Kustannukset ovat ennakoitavissa. On vain yksi kustannus, joka on helppo ennakoida. Se on palvelusivun kk-vuokraus Pikatyöpalvelussa.

Tilaamalla palvelusivun, saa käyttöönsä palvelut työnvälitykseen ja julkaisuoikeuden työpaikkojen ilmoitukseen Pikatyöpalvelussa.

Pikatyöpalvelun hinnoittelu yksityiselle työnvälittäjälle:

  • 6kk määräaikainen sopimus 199€ + alv24% /kk palvelusivun vuokrasta.

  • 12kk määräaikainen sopimus 149€ + alv24%/kk palvelusivun vuokrasta.

Alustapalveluyrittäjä saa Pikatyöpalvelussa seuraavat ominaisuudet käyttöönsä yritystoiminnan tueksi:

  • Yksi palvelusivu Pikatyöpalvelun verkko-osoiteavaruudessa (www.pikatyo.fi/tilaajannimi)

  • Palvelusivulle julkaistavat työpaikkailmoitukset

  • Digityöhakemusten jättö työpaikkailmoituksiin

  • Yksi yrityskohtainen käyttäjätunnus, joka on voimassa palvelusivun tilauksen voimassaolon ajan

Työnvälittäjän työpaikat Pikatyöpalvelussa

Työpaikat

Kirjaa työpaikkailmoitus Pikatyöpalveluun, joka näkyy palvelusivullasi.
Hakijat voivat hakea työpaikkailmoituksiin digityöhakemuksilla.
Selaa digityöhakemuksia ja valitse sopiva tekijä.

Työpaikkoja on helppoa mainostaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai missä muussa tahansa mediassa.

Esimerkki-ilmoituksia työpaikoista

Filter by tag:

Tiedotteet työnvälittäjän palvelusivulla

Esimerkkitiedotteita työnvälittäjän palvelusivulla

Yritystiedot

Pikatyöpalvelun on kehittänyt Hankiworks Oy. Se on vuonna 2015 Helsingissä perustettu suomalainen yhtiö, jonka päätuoteita ovat digitaaliset liiketoiminta-alustat Pikatyöpalvelu ja Uranet®.

Yhtiön kotipaikka on Nurmijärvi. Toimintaamme on myös Kemissä, Oulussa ja Helsingissä ja alustojamme käytetään neljässä eri maassa. Käyttäjiä on noin 500 henkilöä vuoden 2020 vaihteessa.

Pääasiallinen toimintapaikkamme on verkko, josta tavoittaa asiakaspalvelumme sähköpostin lisäksi Zoom tai Jitsi Meeting -videopuheluiden avulla. Lisäksi käytämme Telegram-pikaviesteillä asiakaspalveluun.

Kaikki pyritään hoitamaan digitaalisesti. Näin toimintamme ei häiriinny poikkeustilanteessakaan.

Yhtiö on perustettu vuonna 2015, jolloin se kehitti digiratkaisun Pahkasika-lehden joukkorahoitusprojektiin, josta tulikin Suomessa koskaan järjestetyistä joukkorahoitusprojekteista suosituin. Hanke keräsi yli 2100 sijoitusta. Toimimme edelleen sponsorina ja digipalveluiden tuottajana Pahkasika-lehden verkkopalveluille.

Tuotteet ja palvelut

Yhtiöllämme on kaksi tuotetta, jotka ovat molemmat syntyneet Pohjois-Suomen ELY-keskuksen vetämässä Matkailudiili- ja Matkaamo -hankkeissa. Tuotteemme ovat Uranet -digialusta, joka muuttaa sisällöt kaikkialla toimiviksi verkkovalmenusympäristöksi sekä Pikatyöpalvelu, joka mahdollistaa työnvälitystoiminnan aloittamisen kenelle tahansa, jolla on palvelusivu Pikatyöpalvelussa.

Kehittämiemme liiketoiminta-alustojen avulla voidaan luoda uusia liiketoimintamalleja sekä toteuttaa liiketoimintaa mahdollisimman pienellä riskillä, jossa digitalustojen skaalautuminen mahdollistaa kannattavan kasvun ja toiminnan.

Kenenkään asiakkaamme ei tarvitsee ostaa, kehittää tai ylläpitää tietojärjestelmiä. Tarvittavat liiketoimintakriittiset ratkaisut ovat valmiina helposti digipalveluna oman liiketoiminnan tekemiseen verkossa.

Pikatyöpalvelu sopii kaikille, olipa kyseessä yksityinen työnvälittäjä, työtä tarjoava yritys tai julkisen sektorin työllistämisprojekti.

 

Pikatyöpalvelu © Hankiworks Oy 2682502-7 | support@hankiworks.com

en_USEnglish
fiSuomi sv_SESvenska ru_RUРусский pl_PLPolski ukУкраїнська en_USEnglish