Ilmoita toimeksianto

Pikatyöpalvelussa työtehtävän ilmoittaminen on nopea ja vaivaton toimenpide. Ilmoittamalla ensimmäisen työtehtävän samassa yhteydessä avataan palveluun tunnus. Ilmoitetut työtehtävät tarkastetaan ennen julkaisua. Kun ilmoitus on hyväksytty, sen jälkeen se ilmestyy palveluun jolloin työtehtävää voidaan hakea.

Ilmoittajalle avataan yrityskohtainen palvelusivu, josta voi käydä luomassa ensimäisen ilmoituksen. Samalla hän saa käyttöönsä tehtävärekisterin ilmoitusten hallintaan, josta pääsee myös katsomaan hakijoiden digityöhakemuksia.

Pikatyöpalvelu on kehitetty työllistämispalveluiden yhteydessä. Pikatyöpalvelussa voi tehdä kohdennettua rekrytointipalvelua. Pikatyöpalvelun voi saada käyttöönsä tilaamalla tietohallintopalveluita Hankiworks Oy:lta. IT-osaamista tai investointeja ei tarvita, sillä Pikatyöpalvelu on heti käyttövalmis digipalvelu.

Lisäpalvelut

Toimeksiantoihin voi tilata myös tehtäväoppimista, jonka perusteella voidaan kehittää hakijoiden tehtäväkohtaista osaamista. Rekrytointien osumatarkkuus paranee ja työntekijän tuottavuus nopeutuu tehtäväkohtaisen valmennuksen avulla. Tehtäväoppiminen on osa toimeksiantoilmoitusta ja tehdään tilaustyönä toimeksiannon yhteydessä. Hakijat saavat tehtäväoppimiseen liittyvät palvelut käyttöönsä helposti.

 

fiSuomi
en_USEnglish sv_SESvenska ru_RUРусский pl_PLPolski ukУкраїнська fiSuomi