Työllistä itsesi Torniovaarassa

- Tämä on esimerkki Palvelusivun toiminnasta Pikatyöpalvelussa.
- Torniovaara on kuvitteellinen kunta jossain päin Suomea.

Kirjaudu ja hallinnoi digityöhakemuksia.

  • Työnhakijana voit hakea Pikatyöpalvelussa työtehtäviä samalla digityöhakemuksella
  • Työnantajana voit julkaista työpaikkoja, jotka näkyvät Pikatyöpalvelussa

Työpaikat

- Esimerkki-ilmoituksia työpaikoista ja niihin liittyvistä digityöhakemuksista
- Torniovaaraan liittyvät työpaikat ovat kuvitteellisia, ja tehty Pikatyöpalvelun esittelyä varten.
Voit kokeilla huoletta digityöhakemuksia niiden avulla.

Filter by tag:

Ajankohtaista

Palvelusivuille voidaan julkaista tapahtumia ja ilmoituksia, jotka edistävät tekijöiden ja työpaikkojen kohtaamista. Palvelusivuilla näkyvät ensisijaisesti ne tapahtumat, asiat ja työpaikat, jotka liittyvät palvelusivulle kuten esim. Rovaniemellä olevat paikat löytyisivät osoitteesta www.pikatyo.fi/rovaniemi

Palvelusivulle julkaisuoikeuden ja työkalut saa palvelusivun tilauksen yhteydessä.

Uravalmennuspalvelut

Uravalmennuspalvelut tunnistavat ja kehittävät hakijoiden osaamista.

  • Uravalmennuspalvelut saa käyttöön palvelutunnuksella.
  • Palvelutunnuksia voidaan jakaa esimerkiksi ilmoitusten yhteydessä, messuilla, haastatteluissa, uravalmennuspalveluiden yhteydessä tai muissa sopiviksi katsotuissa tilanteissa.
  • Uranvalmennuspalveluiden ansiosta työpaikkoihin kannattaa hakea, vaikka ei tulisikaan valituksi.
  • Uravalmennuspalvelut kehittävät hakijoiden osaamista työnhaun yhteydessä.
  • Samaa uravalmennuspalvelua voivat käyttää eri työllistäjät, sillä ne toimivat yksityisesti.
  • Uravalmennuspalveluiden tilaaja voi päästä katsomaan dataa, joka on tilaajakohtaista.

Torniovaaran uravalmennuspalvelut

Torniovaaralla on käytössään Uravalmennuspalvelut, joita käytetään Pikatyöpalvelun yhteydessä.

Palvelutunnuksella DEMO-3X5N-URANET voi kokeilla yrittäjävalmennuksen käyttöönottoa.
Palvelutunnus kirjataan rekisteröintilomakkeelle tilin luonnin yhteydessä.

Yrittäjävalmiudet

Yrittäjävalmiudet -digipalvelu on käytännönläheinen uravalmennuspalvelu aloittaville ja yrittäjyyttä harkitseville henkilöille. Mukana käytännönläheisiä vinkkejä ja harjoitteita.

Minustako franchising-yrittäjä?

Franchising -toimintamalli tarjoaa puitteet valmiille yritysidealle. Tämä sopii tilanteisiin, jossa yrittäjyys kiinnostaa ja haluaa testatun konseptin ja tunnetun brändin käyttöönsä.

Hygieniapassi selkosuomeksi

Hygieniapassi selkosuomeksi on suunnattu maahanmuuttajien työllistämistarkoitukseen ravintola- ja matkailualalle mutta sopii myös suomea puhuville. Mukana harjoitteita.

Kevytyrittäjän digiopas

Kevytyrittäjän digiopas auttaa toimimaan kevytyrittäjänä. Mukana toimeksiantoja varten sopimuspohja ja hyödyllistä tietoa kevytyrittäjän oikeuksista ja velvotteista.

Englantia työelämässä

Englantia työelämässä on digipalvelu, joka valmentaa englannin kielen taitoja. Kohderyhmänä yritykset ja työntekijät, jotka tarvitsevat englanninkieltä työssään.

Lisätietoa digialustoista

Pikatyöpalvelun toiminta-ajatuksena on työpaikkailmoitusten tarkka kohdentaminen ja tehtävärekisterien kehittäminen digityöhakemuksilla. Samalla digityöhakemuksella voidaan hakea monta eri työpaikkaa. Tekijöiden etsiminen on vaivatonta digityöhakemusten ansiosta.

Yksi palvelusivu, yksi kustannus – lukemattomia ilmoittajia

Pikatyöpalvelussa voi aloittaa työpaikkojen julkaisemisen tilaamalla palvelusivun. Pikatyöpalvelun tunnuksilla voi julkaista palvelusivulle ilmoituksia ja vastaanottaa digityöhakemuksia.

Palvelusivu määrittelee, mitkä ilmoitukset näkyvät ensisijaisesti sivulla. Esimerkiksi Torniovaaran palvelusivulla näkyy Torniovaaran paikat. Mutta myös tehtäväkohtaisesti voidaan tehdä palvelusivuja, esimerkiksi www.pikatyo.fi/ravintolakokki näyttää ravintolakokkien työpaikat. Palvelusivuilla voi tehdä muitakin tarkentavia hakuja.

Palvelusivujen llmoitukset Pikatyöpalvelussa muuttaa perinteiset työpaikkailmoitukset digitaaliseksi palveluketjuksi josta hyötyvät hakijat ja ilmoittajat.

Pikatyöpalvelun ainoa kustannus on palvelusivun kapasiteettikustannus Azure-pilvipalvelun käytön perusteella. Ei ohjelmistokustannuksia, sillä kaikki on kätevästi heti valmiina.

Meidän mielestämme tietotekniikka on oltava heti valmista käyttöön ilman haastavia IT-projekteja ja kalliita kehityshankkeita. Jos käyttöönotto on jonkun toimijan liiketoimintaa, niin silloin toimitusketjussa on joku, jonka ensisijainen etu ei ole saada asioita nopeasti valmiiksi.

Ajatuksen digipalveluihimme olemme omaksuneet valmistavasta teollisuudesta, jossa esimerkkinä on autonvalmistus. Autot ovat helppokäyttöisiä siksi koska niitä käytetään sellaisena kuin ne ovat. Autoa ei tarvitse suunnitella ja määritellä erikseen joka asiakkaalle ja se on heti käyttövalmis.

Tämä sama asia toimii myös Hankiworks Oy:n Pikatyöpalvelussa. Se on digipalvelu, joka on helppo ottaa käyttöön, edullinen hankkia sekä se on helppokäyttöinen. Myös Kauppalehti on tunnistanut filosofiamme lähtökohdat huomiomalla onnistumisemme 4.10.2017.

Palvelusivun saa käyttöönsä tilaamalla ja sen hinnoittelu  perustuu Azure-kapasiteettikustannukseen, joka on kuukausiperusteinen. Erityistä IT-osaamista ei tarvita, käyttöönotto ja käyttö on äärimmäisen helppoa.

Uranet on organisaatiorajoista riippumaton digialusta osaamisen kehittämiseen, arviointiin ja hankintaan. Toiminta-ajatuksena ovat monikäyttöiset ja käyttäjäystävälliset digipalvelut.

Digipalvelu voi olla esimerkiksi verkkokurssi, osaamiskartoitus, keskustelualue tai kaikki nämä yhdessä. Uranetissa julkaistun digipalvelun käytön voi jakaa organisaatioista toiseen. Uranetin digipalvelut täydentävät Pikatyöpalvelun digityöhakemuksia ja kehittävät hakijoiden osaamista.

Uranetin ainoa kustannus syntyy digipalvelun käyttöönotosta. Kustannukseen vaikuttaa se, onko digipalvelu uusi joka vaatii perustamistyön tai käytetäänkö jo olemassa olevaa, aiemmin perustettua digipalvelua.

Lisätietoa:

uranet@digitaleducationservices.fi

https://www.digitaleducationservices.fi/

Pikatyöpalvelu © Hankiworks Oy 2682502-7 | support@hankiworks.com

fiSuomi
en_USEnglish sv_SESvenska ru_RUРусский pl_PLPolski ukУкраїнська fiSuomi