Ilmoita työpaikkoja Pikatyöpalvelussa

Pikatyöpalvelu tarjoaa aivan uuden alueellisen työllistämismahdollisuuden paikallisille yrityksille. Tavoitat helposti tekijät, jotka haluavat ja voivat työskennellä Iin alueella, sillä ilmoitus julkaistaan automaattisesti tällä sivustolla. Tekijät jättävät työnantajien toimeksiantoihin digityöhakemuksen, joka tarjoaa nopean yhteyden tavoittaa työnhakijat. Tämä on todella helppo tapa tavoittaa tekijät nopeasti ja vaivatta.

Pikatyöpalvelun käyttö työllistämispalveluissa alkaa tilaamalla palvelusivun käyttöönsä. Kun se on hankittu, muuta ei tarvitse tehdä kuin julkaista ilmoitukset ja ohjata hakijat käyttämään palvelusivua. Yhdellä palvelusivulla voi olla useita työnantajia. Tämä tarkoittaa, että se sivustolle on helppo, edullinen ja nopea julkaista toimeksiantoja työpaikoista.

Tässä on esimerkkejä Pikatyöpalvelun projekti- tai aluekohtaisista palvelusivujen osoitteista. Se havainnollistaa miten tekijät voisi tavoittaa Pikatyöpalvelun avulla. Huomaathan, että nämä ovat esimerkkejä verkko-osoitteista, jotka voisivat olla Pikatyöpalvelussa palvelemassa asiakkaita:

www.pikatyo.fi/joensuu (Joensuun alueen työpaikat)
www.pikatyo.fi/rovaniemi (Rovaniemen alueen työpaikat)
www.pikatyo.fi/matkailudiili (Työpaikat matkailudiilissä)
www.pikatyo.fi/frontend (Front End -kehittäjien työpaikat)
www.pikatyo.fi/kone (Kone-yrityksen työpaikat)

Tilaajan palvelusivuille voi kuka tahansa Pikatyöpalveluun hyväksytty yritys ilmoittaa alueella olevista työpaikoista. Esimerkiksi työllisyyspalvelut tai ELY-keskus voivat hankkia alueen yrityksille oikeudet vaikkapa työllistämishankkeiden ja uravalmennuspalveluiden yhteyteen ja ottaa mukaan yrityksiä eri puolelta Suomea. Näin hyödyt jäävät kaikkien käyttöön digialustalle ja data jää tilaajien käyttöön eikä katoa eri järjestelmiin hankkeiden päätyttyä.

Pikatyöpalvelun ainoa kustannus on Microsoft Azure -pilvipalvelun määräaikainen 12kk kapasiteettimaksu, joka tilataan palvelusivun julkaisun yhteydessä. Tietojärjestelmiin ei tarvitse investoida, eikä kehitystyötä ja ylläpitoa tarvitse tehdä. IT-projekteihin liittyviä toteutus-, aikataulu- ja kustannusriskiä ei ole. Samalla kapasiteettikustannuksella voi jakaa palvelun muille organisaatioille, joka tarkoittaa edullisia yksikkökustannuksia ja tietotekniikan tuottavuuden maksimointia uudella tavalla perustuen jakamistalouden hyötyihin.

Lisätietoa support@hankiworks.com tai sari.juntunen@rouhea.fi

Jätä kommentti

fiSuomi
en_USEnglish sv_SESvenska ru_RUРусский pl_PLPolski ukУкраїнська fiSuomi